MALZEMELER;
500 gr. kuzu eti
2 adet kuru soğan
1 su bardağı un
1 su bardağı yoğurt
2 adet yumurta
1 çay bardağı et suyu
tuz,karabiber,kekik,pul biber,çiçekyağı

HAZIRLANIŞI
Etleri önce biraz kavuruyoruz daha sonra biraz iri doğranmış kuru soğanı ilave edip kavuruyoruz.Bu işlem devam ederken suyunu tuzunu ilave edip düdüklü tencerede pişiriyoruzEtin suyundan bir çay bardağı alıphazırlayacağımız sos kabına döküyoruz.
Soğuduktan sonra üzerine yoğurdu,yumurtayı,unu,tuzu koyup karıştırıyoruz.Etleri fırın kabına alıp üzerine kekik,pul biber serpiyoruz ve hazırladığımız sosu etlerin üzerine döküyoruz.180 derecede fırında üzeri kızarana kadar pişiriyoruz.
AFİYET OLSUN